ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Ένα μαγικό ταξίδι στα άδυτα της ψυχής μας...

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 12 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Δεκ 2009 11:21 
Χωρίς σύνδεση
Δάσκαλος
Δάσκαλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 18 Αύγ 2009 18:49
Δημοσιεύσεις: 525
ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ

Όλοι, λίγο πολύ σήμερα γνωρίζουμε το reiki, το οποίο και έχουμε εξηγήσει εκτενώς σε άλλο νήμα του Φόρουμ μας.

Πόσοι όμως από εμάς γνωρίζουν ότι υπάρχει και Αγγελικό Ρεϊκι;
Ελάτε να κάνουμε μια βόλτα στην γειτονιά των Αγγέλων και μάθουμε από αυτούς τι σημαίνει Αγγελικό Ρεϊκι!!!

Αυτό το είδος του ρεϊκι είναι μια από τις πιο συμαντικές πηγές της συμπαντικής μας εξέλιξης, ο άνθρωπος που μέσα από τους αιώνες κατάφερε να βρει την μιλιά του και να χάσει την επικοινωνία του τόσο με τον Ανώτερο Εαυτό του αλλά και την Επικοινωνία του με τους Αγγέλους, έρχεται σήμερα να δει ολοκάθαρα πως δεν είναι μόνος του ή πως τελικά δεν τιμωρείται, αλλά έπρεπε να περάσει την διαδικασία της απομόνωσης για να αντιληφθεί πως η Συμπαντική αλλά και Πνευματική Ενέργεια είναι η απαρχή της ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

Όλοι αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε την αυξανόμενη πνευματική ενέργεια που υπάρχει γύρω μας αυτόν τον καιρό, με πολλές νέες μεθόδους θεραπείας που μας επιτρέπουν να καταλάβουμε πως είμαστε πολλά περισσότερα από αυτό που πιστεύαμε ως τώρα, ότι είμαστε ένα με την Θεϊκή Μονάδα και Ενότητα. Μία από αυτές τις θεραπείες που έχουν δοθεί στον άνθρωπο τα τελευταία τρία χρόνια είναι το σύστημα που ονομάζεται Αγγελικό Ρέικι. Δημιουργήθηκε μέσω διοχέτευσης Ανώτερης Επικοινωνίας από τον Kevin Core με τη βοήθεια του Αρχαγγέλου Μέτατρον το χειμώνα του 2002.

Διαφέρει από άλλα θεραπευτικά συστήματα καθώς, η έμφαση είναι στην αυτοθεραπεία, στη διαδικασία της ανάληψης και στο πως αυτή η διαδικασία φώτισης αλλάζει το γενετικό κώδικα και τα κύτταρα μας. Πολλοί δεχόμαστε αυτές τις ήδη υπάρχουσες αλλαγές καθημερινά και τις βιώνουμε σαν εξάντληση, πονοκεφάλους, διάρροια, πυρετό, πονόλαιμο, προβλήματα στην καρδιά, κτλ.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να τα βιώνουμε με αυτόν τον δύσκολο τρόπο. Το πνεύμα δεν επιθυμεί να υποφέρουμε αλλά να περάσουμε από αυτήν την μαγνητική περίοδο με αρμονία, ισορροπία και χαρά. Η πύλη θα ανοίξει στο τέλος των κύκλων που έχει προγραμματιστεί για το 2012, είναι σαν παύση ανάμεσα στην αναπνοή και την επομένη αναπνοή, η οποία θα μας επιτρέψει να δούμε το παρελθόν μας δίχως κριτική, φόβο, αμφιβολία και ανησυχία. Τότε θα κατανοήσουμε πως είμαστε ένα με το πνεύμα, ένα με το καθετί.

Ως προετοιμασία για τον πιο Πνευματικό-Θεϊκό Εαυτό, όλοι οι άγγελοι έχουν φέρει στη γη μια νέα ενεργεία μέσω του Αγγελικού Ρέικι που θα μας βοηθήσει να ενσαρκώσουμε τον Αγγελικό μας Εαυτό. Το να λάβεις αυτούς τους συντονισμούς είναι το να προκαλέσεις την αγγελική παρουσία στη συνείδηση σου, την αγγελική παρουσία που περιλαμβάνει τα αρχέτυπα της δημιουργίας, τα οποία αγκυροβολώντας τα στη γη, θα βοηθήσουν εμάς, τους συνανθρώπους μας και τον ίδιο τον πλανήτη.

Το Αγγελικό Ρέικι είναι από τους αγνότερους

και δυνατότερους συντονισμούς Ρέικι!

Αυτές οι ενδυναμώσεις-συντονισμοί πραγματοποιούνται μέσα από 13 σύμβολα του Ρέικι, παραδοσιακά και μη. Η μόνη διαφορά με άλλα συστήματα είναι ότι αυτή τη φορά τους συντονισμούς τους δίνουν οι άγγελοι κάτι που επιβεβαιώνει την ύψιστη αγνότητα του συντονισμού. Κάθε σύμβολο δίνεται σαν αγγελικό αρχέτυπο που εκδηλώνει την ανωτάτη πνευματική δόνηση και τη δημιουργική αρχή για τις οποίες το σύμβολο είναι το όχημα. Πιθανώς γι' αυτό, τολμώ να δηλώσω, οι συντονισμοί στο Αγγελικό Ρέικι είναι από τους αγνότερους και δυνατότερους συντονισμούς Ρέικι που υπάρχουν στον πλανήτη σήμερα.

Με κέντρο αυτούς τους συντονισμούς υπάρχει ένα πλήρες σύστημα θεραπείας που περιλαμβάνει τεχνικές καθαρισμού μη ισορροπημένων ενεργειών σε φυσικό, ενεργειακό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, σε προηγούμενες ζωές, στο γενετικό κώδικα, αρνητικά προγράμματα από τους γονείς και μπλοκαρίσματα σε πολλαπλές διαστάσεις.

Τα σύμβολα σε αυτό το σύστημα δε χρειάζεται να τα αποστηθίσεις καθώς ενεργοποιούνται στο φωτεινό σώμα του μαθητή. Με αυτόν τον τρόπο, όποτε ο μαθητής χρειάζεται αυτό το σύμβολο, το σύμβολο απλά κυλά από το φωτεινό του Σώμα εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Η ομορφιά αυτού συστήματος είναι η απλότητα του!

Πολλοί γνωρίζουν πως το Ρέικι δόθηκε για πρώτη φορά στην ανθρωπότητα στην αρχαία Ατλαντίδα και ότι πολλές από τις πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο στις μέρες μας είναι Ατλαντιδικής φύσης. Αυτό το σύστημα είναι επιπλέον μια πύλη για τη Σοφία και τη γνώση της Ατλαντίδας, της συνειδητότητας που υπήρχε στην Ατλαντίδα, της Ενότητας με όλα τα πλάσματα. Ο Φρίξος κι εγώ ελπίζουμε να σας συναντήσουμε και να βιώσουμε μαζί, τις ενέργειες των αγγέλων, ώστε να γιορτάσουμε τον ερχομό της Χρυσής Εποχής εδώ στη γη.

Πηγές:
Πασχάλης Καζακόπουλος. Ιδρυτής του Οργανισμού Angelic Reiki στην Ελλάδα
Κατερίνα Μάνδρου. Συγγραφέας- Μέλος του The Αmerican University of Reiki REIKI ARTS AND SCIENCES


Εικόνα

Εικόνα

_________________
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας θα πας εκεί που κοιτάς


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2009 23:29 
Χωρίς σύνδεση
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Οκτ 2009 08:09
Δημοσιεύσεις: 49
Καλησπερα….. σαν master reiki θα ήθελα να τονίσω και να σας πω τα εξης: Το Ρεϊκι, αποτελεί ένα πνευματικό αγαθό για όλο τον κόσμο και δεν συνοδεύεται από κάποια συγκεκριμένη φιλοσοφική ή θρησκευτική θεωρία.
Αυτό είναι και το βασικό συστατικό που διευκολύνει την εύκολη επαφή και προσέγγιση των ανθρώπων με το ρεικι.

Αυτό όμως που αρχικά μοιάζει σαν δυνατότητα για ελευθερία και ενότητα γίνεται πολύ συχνά τροχοπέδη με το οποίο έρχονται να καλύψουν οι ατομικές πεποιθήσεις του εκάστοτε που πρεσβεύει το Ρεϊκι. Αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργείται μια σύγχυση και να βρίσκουμε το Ρεϊκι μέσα σε νέες τεχνικές και νέες προσεγγίσεις.

Π.χ. ενώ η τεχνική channeling ή οι θεραπευτικές - εναλλακτικές μέθοδοι με τη βοήθεια αγγέλων και αρχαγγέλων αποτελούν τεχνικές και προσεγγίσεις που δεν εχουν σχεση με την βάση του Ρεϊκι δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκονται στενά συνδυασμένες με τη διδασκαλία του.

Υπάρχει λοιπόν μία τάση, η οποία ενώ δείχνει εξωτερικά πως διενεργείται για το καλό του ανθρώπου ατομικά και συλλογικά με μια προσεκτικότερη ματιά επιφέρει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα:
Αν γυρίσουμε στη βασική διδασκαλία του Ρεϊκι θα δούμε ότι μπορεί να αφήνει θεωρητικά ανοιχτές όλες τις "πόρτες", όμως στην πράξη οι ίδιοι οι άνθρωποι που το εφαρμόζουν ή το διδάσκουν έρχονται πολύ γρήγορα να τις κλείσουν με βάση τη δική τους περιορισμένη αντίληψη.

Επίσης εάν ο ίδιος άνθρωπος δεν έχει φτάσει σε κάποιο επίπεδο αυτογνωσίας, πολλές φορές οι προσωπικές εκτιμήσεις, τοποθετήσεις του και η βεβιασμένη προσφορά συμβουλών από την πλευρά του, αντί να βοηθούν, μπερδεύουν και περιορίζουν.

Προτείνω λοιπόν να προσεγγίσουμε το Ρεϊκι σε σχέση με τις αρχές του και εκεί Θα δούμε πως υπάρχει ένας σίγουρος δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία - φώτιση.

Το Ρείκι είναι ένας δρόμος αυτοθεραπείας, θεραπείας και αυτογνωσίας. Είναι ευεργεσία και ικανοποίηση προσφοράς στον εαυτό, αλλά και στον συνάνθρωπο. Είναι αγνό κατάλευκο φως, που λούζει το Νου, τη Ψυχή, και το Πνεύμα. Είναι αγνή πρόθεση αλλά και σκοπός. Και τέλος είναι ενας δρόμος Αγάπης…..


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Δεκ 2009 10:45 
Χωρίς σύνδεση
Δάσκαλος
Δάσκαλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 18 Αύγ 2009 18:49
Δημοσιεύσεις: 525
Καλή σου μέρα Ενάρετε,

Διάβασα προσεκτικά την απάντησή σου, αν δεις λοιπόν προσεκτικά θα καταλάβεις πως το Αγγελικό Ρέϊκι δεν καθαιρεί πουθενά την ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ όπου από κει αρχίζουν και τελειώνουν όλα.

Βέβαια οφείλουμε να είμαστε ανοιχτοί και σε άλλους ορίζοντες χωρίς να απομακρυνόμαστε από την ΠΗΓΗ.

Τόσο σε αυτή την μορφή, όσο και σε άλλες μορφές Ρέϊκι που θα αναπτυχθούν παρακάτω θα δούμε πως τίποτε δεν ξεμακραίνει από αυτό καθαυτό.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο σημείο της αυτογνωσίας σε ότι έχει να κάνει με την Μάθηση και την Εκπαίδευση σε όλες τις μορφές του Ρέϊκι, σε τέτοια πλαίσια όμως που η Μάθηση να μην γίνεται Δογματικά.

Το Ρείκι και κάθε μορφή του είναι ένας δρόμος αυτοθεραπείας, θεραπείας και αυτογνωσίας. Είναι ευεργεσία και ικανοποίηση προσφοράς στον εαυτό, αλλά και στον συνάνθρωπο. Είναι αγνό κατάλευκο φως, που λούζει το Νου, τη Ψυχή, και το Πνεύμα. Είναι αγνή πρόθεση αλλά και σκοπός. Και τέλος είναι ενας δρόμος Αγάπης…..

_________________
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας θα πας εκεί που κοιτάς


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Δεκ 2009 00:50 
Χωρίς σύνδεση
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Οκτ 2009 08:09
Δημοσιεύσεις: 49
Αγαπητή Ιοκάστη δεν ξέρω γιατί νιώθεις ότι το ρείκι σε περιορίζει σε πληροφορώ ότι από μόνο του το ρείκι δεν βάζει περιορισμό έξαλλου είναι ξεκάθαρο ότι σε ξανασυνδέει με την συμπαντική πηγή, προσωπικά για μένα δεν υπάρχει μέρα που να μην μου δείχνει η δίνει και κάτι καινούργιο. Πρόσεχε όμως τα διάφορα συστήματα που λες ότι υπάρχουν η που θα δημιουργηθούν αν εκτελώντας τα η συντονίζοντας με αυτά καταλήξουν να καλέσουν αντί για αγγέλους κάτι άλλο αμφιβόλου ποιότητας. Οι συντονισμοί στο ρείκι είναι ξεκάθαροι και οι δυνατότητες που σου παρέχουν είναι άπειρες. Προσπάθησε λοιπόν να κατανοήσεις το ρείκι και να σε σίγουρη ότι στο δρόμο σου θα συναντήσεις και αρκετούς αγγέλους. Τέλος θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σχετικά με την κοινοποίηση διάφορων πληροφοριών σχετικά με το ρείκι. Σας ευχαριστώ!!!!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Δεκ 2009 10:48 
Χωρίς σύνδεση
Δάσκαλος
Δάσκαλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 18 Αύγ 2009 18:49
Δημοσιεύσεις: 525
Ενάρετε, ποτέ δεν είπα ότι το Ρέϊκι είναι περιορισμένης εμβέλειας οπότε ας κοιτάξουμε και κάτι άλλο, αν κοίταγες προσεκτικά θα έβλεπες πως ΑΥΤΟ ΚΑΘ' ΑΥΤΟ το θέμα ΡΕΪΚΙ έχει τιμηθεί ιδιαίτερα από αυτό εδώ το φόρουμ.

Με την ίδια λογική όταν κάνουμε αναρτήσεις για φιλισόφους θα έπρεπε να βάζουμε μόνο ένα άτομο π.χ. τον Σωκράτη και να τελειώναμε υπήρξε όμως μόνο ο Σωκράτης; Δεν υπήρξαν άλλοι οι οποίοι τίμησαν τόσο τα λεγόμενά του όσο και το έργο του; να μην τους αναφέρουμε;

Με την ίδια λογική θα έπρεπε να μιλήσουμε μόνο π.χ. για τον Χριστό και να έκλεινε το θέμα. Δεν υπήρξαν άλλοι οι οποίοι τίμησαν το έργο του και που αξίζει να αναφερθούν;

Με την ίδια λογική θα έπρεπε να μιλήσουμε μόνο για ένα χρώμα π.χ. το λευκό και να έκλεινε το θέμα. Δεν υπάρχουν άλλα χρώματα που΄μπορούν να αναφερθούν;

Το ίδιο συμβαίνει και με το ρέϊκι, όπως ο Σωκράτης, όπως ο Χριστός, όπως το λευκό.

Η αλυσίδα είναι στέρεη και δεν σπάει, ποτέ της δεν θα σπάσει.

Επίσης αν έχεις καταλάβει εδώ ούτε προσηλιτίζουμε κανένα ούτε επιβάλουμε σε κανένα να ακολουθήσει το τάδε ή το δείνα, απόψεις λέμε και πληροφορίες, θα μπορούσες να μα επιστήσεις την προσοχή αν έβλεπες κάτι το επιβλαβές και όχι κάτι που δεν αρέσει σε σένα.

Αν πέρναμε σαν κρητήριο το τι αρέσει στον καθένα τότε δεν θα συμμετείχαμε πουθενά.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με την κατανόηση του Ρεϊκι σε πληροφορώ πως είχα έναν άξιο Δάσκαλο ο οποίος με βοήθησε τόσο που μέσα από το δικό του ΦΩΣ και το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑ με έκανε όχι μόνο να το αγαπήσω αλλά και να το κάνω δικό μου.

Σε ότι έχει να κάνει με τους Αγγέλους είμαι σε θέση να σου πω πως το βιώνω απόλυτα.

Ποτέ και πουθενά δεν γράφτηκε ή έστω δεν περάστηκε κεκαλυμένα πως πρέπει σώνει και καλά να ακολουθηθεί μια ΓΡΑΜΜΗ.

Τέλος θα ήθελα να είσαι πιο ήρεμος και διαλακτικός σε ότι έχει να κάνει τις επιστήσεις σου και τις επισημάνσεις σου διότι όπως προανέφερε εδώ ούτε προσιλιτίζουμε, ούτε περνάμε με το στανιό πράγματα, ούτε είμαστε μονοθεματικοί αλλά ούτε και υπερδογματίζουμε.

Καλή σου συνέχεια!!!

_________________
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας θα πας εκεί που κοιτάς


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Αύγ 2010 12:10 
Χωρίς σύνδεση
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος

Εγγραφή: 28 Ιούλ 2010 13:00
Δημοσιεύσεις: 70
Ερχομαι και εγω εναν περιπου χρονο μετα να καταθεσω την δικη μου
ενοραση. Μην ειναι αργα ? Γιατι, ποιος βιαζεται.
Το ειπανε REIKI. Kαι τι μ' αυτο. Οι λεξεις ειναι απλοι οδοδεικτες λεει ο
TOLLE. To καλο και υγειες δενδρο απο τους καρπους του φαινεται. Το
δικο σας REIKI - δενδρο δινει ομορφους και γλυκεις καρπους ? Αν ναι
τοτε τι αλλο εχουμε να πουμε ?
Ας μην ξεχναμε και μια λεπτομερεια απο την ιστορια του ΡΕΙΚΙ. Ο Dr. M.
USUI, ηταν γνησιος Γιαπωνεζος, απο τον ταφο του σε Βουδιστικο νεκροταφειο
αλλα και απο τον απλουστατο τροπο και το υφος της τεχνης του,
φαινεται η ΖΕΝ σκεψη του. Ετσι πιστευω πως απο οπου και αν βαδισουμε
προς το ρεικι, εφ΄οσον οι καρποι του ειναι γλυκεις και αληθινοι ειμαστε
σωστοι. Δεστε το και λιγακι ΖΕΝ, του παει !

_________________
....ο δρομος μου, που ποτε δεν αρχισε και ποτε δεν θα τελειωσει. Τωρα διαβαινει μεσα απο
την καθημερινοτητα του Εδω. Υστερα ποιος ξερει......
Ειμαι μονος, ταξιδευτης, και δασκαλος και μαθητης !


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Δεκ 2010 21:25 
Χωρίς σύνδεση
Μαθητής
Μαθητής

Εγγραφή: 19 Δεκ 2010 20:29
Δημοσιεύσεις: 13
Λέγονται πάρα πολλά για τα συστήματα. Προσωπικά γνωρίζω κάπου 10. Άποψη μου είναι ότι το αγγελικό ρεικι δεν είναι ρεικι. Ούτε έχει καμία σχέση με το κλασικό ρεικι. Δεν ξέρω γιατί το λεν έτσι αλλά δεν είναι.
Από εκεί και πέρα οι άγγελοι στα πνευματικά συστήματα μπήκαν μόνο και μόνο για να είναι οικεία στην δύση όπου στις θρησκείες αναφέρονται παντού.

Βέβαια δεν λέω ότι το αγγελικό ρεικι είναι μούφα μιας και από μια φίλη μου που το έχει, λέει ότι λειτουργεί αρκετά καλά. Λεπτομέρειες για αυτό δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι όλα λειτουργούν με βάσει την συνείδησή μας και την αντίληψή μας. Οπότε όταν ένα εργαλείο όπως το αγγελικό ρεικι βοηθά στο μονοπάτι του καθενός ώστε να αποκτήσει αυτογνωσία για εμένα είναι ok.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Δεκ 2010 01:57 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 10 Μάιος 2009 04:22
Δημοσιεύσεις: 1954
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευδαιμονια έγραψε:
...όταν ένα εργαλείο όπως το αγγελικό ρεικι βοηθά στο μονοπάτι του καθενός ώστε να αποκτήσει αυτογνωσία για εμένα είναι ok.

Φίλη μου Ευδαιμονία,

είμαι πολύ χαρούμενη που θα σε έχουμε μέσα στην παρέα μας.

Μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και σκέφτεσαι.

Μέσα στην ίδια δημοσίευσή σου, φαίνονται οι σκέψεις που κάνεις, έως τελικά που φτάνεις στην Αλήθεια, στο Φως!

Φίλη μου τα σέβη μου και σε χειροκροτώ. :clap:

Τα θρησκευτικά "πιστεύω" του κάθε ανθρώπου, δεν χρειάζεται να μας αποπροσανατολίζουν από το ζητούμενο.

Ίσα ίσα, χρειάζεται να μας βοηθούν.

Και το ζητούμενο είναι να γνωρίσουμε τη ψυχή μας και να τη βοηθήσουμε να λάμψει.

Να φτάσουμε στο Φως και στην Αγάπη.

Αν θέλεις διάβασε το θέμα ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ διότι εκεί πιστεύω ότι φαίνεται καθαρά οι απόψεις των μελών, πως χρειάζεται να αγκαλιάζουμε όλες εκείνες τις μεθόδους που ταιριάζουν στη ψυχή μας καλύτερα, ώστε να μας βοηθήσουν να προοδεύσουμε, ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην Αγάπη.

Καλή συνέχεια σε όλους μας!! :rose:

_________________
Θένια ΙΝΤΙΓΚΟ
Σύμβουλος Θεραπείας SRT
srt-t1160.html
Εικόνα
Όταν έδειχνα σε κάποιους τα αστέρια, εκείνοι κοιτούσαν το δάχτυλό μου...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2011 02:42 
Χωρίς σύνδεση
Μαθητής
Μαθητής

Εγγραφή: 24 Φεβ 2011 17:14
Δημοσιεύσεις: 10
Τοποθεσία: Αμοργος
Εγω θα ηθελα να σας θυμησω κατι απο τα παιδικα σας χρονια το οποιο εχει σχεση με το ρεικι και θα δειτε οτι στα παραδειγματα που θα δωσω θα βρειτε και δικες σας εμπειριες.

Μιας που το ρεικι ( ενεργεια που ρεει) ηταν στα χερια μας απο την στιγμη που γεννηθηκαμε.

1) Πεφτω μικρη και το πρωτο που κανω ειναι να πιανω με τα χερια μου την πληγη μετα απο 4-5 δευτερολεπτα ο πονος χαλαρωνει. Ενω μια μερα που τα χερια μου ηταν γεματα αμμο και δεν μπορουσα να τα βαλω στο ποδι μου ο πονος κρατησε μεχρι να παω στην θαλλλασσα να ξεπλυνω τα χερια και να τα βαλω στο ποδι. Επισης οι πληγες μου εκλειναν θεαματικα γρηγορα μιας που οποτε χτυπουσα τα χερια τα ειχα συνεχεια γυρω απο το χτυπημα.

2) παιχνιδι που καναμε με την αυρα μικροι στο σχολειο
Βαζαμε ενα παιδακι με πλατη στον τοιχο και τα ακρα ελευθερα προς τα κατω. Εκλεινε τα ματια του και το αλλο παιδι αρχιζε να γαργαλα την αυρα των χεριων του προωθώντας τα χερια προς τα πανω. Οταν πλεον τα εφτανε στο υψος του στηθους τοτε ελεγε στο αλλο παιδι ανοιξε τα ματια και ενοειται οτι ηταν εντυπωσιακο.
Ομως το εντυπωσιακότερο ολων ηταν οτι κανενα παιδι δεν αναρωτιόταν πως γινοταν αυτο αλλα πως δεν ειχε καταλαβει οτι τα χερια του σηκώνονταν!!!!


3) παιχνιδι 5 παιδιων στην ταξη ( απειρες φορες και πολυ χαχαχανιτο)
4 παιδια ενωναν τα χερια τους το ενα πανω απο το αλλο με κλειστα τα ματια και εναλαξ. Ενα παιδι ειχε κατσει σε μια σχολικη καρεκλα. Τα παιδια χωριζαν τα χερια και ενωναν το καθε ενα τα δυο δαχτυλα, μετα τα βαζαμε ο καθενας σε μια πλευρα της καρεκλας και σηκωναμε την καρεκλα μαζι με το παιδι.


Δεν γνωρισω το αγγελικο Ρεικι αλλα να πω την αλληθεια οταν καλω την ενεργεια που ρεει στα χερια μου καλω και ολους μου τους προστατες να επιτρεψουν την θεραπεια για το καλο ολου του κοσμου οποτε νομιζω οτι βοηθουν.

Αλλα ξερω καλα οτι με το ρεικι γεννηθηκαμε και μαλλον και με πολλα αλλα που ποτε δεν τα δωσαμε σημασια.

Η ενεργεια που ρει επαιξε πολυ σημαντικό ρολο στην ζωη μου και ελπιζω ολος ο κοσμος να θυμηθει τι ακριβως εχει στα χερια του.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Μαρ 2011 20:33 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 09 Μάιος 2009 20:16
Δημοσιεύσεις: 1978
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Γεια σας αγαπητοί μου φίλοι

Το Αγγελικό ρέικι είναι θαυμάσιο!

Μας βοηθάει να κόψουμε δεσμούς (που δεν μας ωφελούν πλέον) και εξαρτήσεις και μας φέρνει πιο κοντά με το φύλακα Άγγελό μας, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ κ.λ.π., όπου υπάρχει άμεση σύνδεση και προστασία.

Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του... Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ... ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Οκτ 2011 18:30 
Χωρίς σύνδεση
Φωτισμένος
Φωτισμένος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 29 Ιαν 2011 01:03
Δημοσιεύσεις: 125
Τοποθεσία: Κατερίνη, Πιερία
θέλω να καταλάβω, το αγγελικό ρείκι το κάνεις όταν έχεις κάποιο χάρισμα? εγώ σαν χάρισμα μπορώ να πω που το ανακάλυψα πρόσφατα (πρέπει να φταίει που είμαι σαββατογεννημένη) πολλές φορές σκέφτομαι κάτι που το σκέφτεται και κάποιος άλλος και το λέμε μαζί. πάντα συμβαίνει σε εμένα. τις προάλες μου έλεγε μου ότι ψυχολογώ τόσο καλά τους ανθρώπους που είναι λες και διαβάζω τις σκέψεις τους. πολλές φορές καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν κάποιοι άνθρωποι γιατί το διαισθάνομαι. όμως ποτέ δεν το εμπιστεύτηκα.

_________________

Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του πεπρωμένο.
Το μόνο που πρέπει να κάνει
είναι να το ακολουθήσει και να το αποδεχτεί,
όπου κι αν αυτό τον οδηγήσει.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Οκτ 2011 00:57 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 09 Μάιος 2009 20:16
Δημοσιεύσεις: 1978
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
apostolia έγραψε:
θέλω να καταλάβω, το αγγελικό ρείκι το κάνεις όταν έχεις κάποιο χάρισμα? εγώ σαν χάρισμα μπορώ να πω που το ανακάλυψα πρόσφατα (πρέπει να φταίει που είμαι σαββατογεννημένη) πολλές φορές σκέφτομαι κάτι που το σκέφτεται και κάποιος άλλος και το λέμε μαζί. πάντα συμβαίνει σε εμένα. τις προάλες μου έλεγε μου ότι ψυχολογώ τόσο καλά τους ανθρώπους που είναι λες και διαβάζω τις σκέψεις τους. πολλές φορές καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν κάποιοι άνθρωποι γιατί το διαισθάνομαι. όμως ποτέ δεν το εμπιστεύτηκα.

Αγαπητή μου φίλη apostolia

Το αγγελικό ρέικι μπορεί να το κάνει ο καθένας μας (εάν εννοείς τη θεραπεία)! Είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία, σε φέρνει σε επαφή με το αόρατο επίπεδο και τις αγγελικές τάξεις. Γίνεται εφάπαξ και σε απαλλάσσει από κάθε είδους προσκόλληση και εξάρτηση με άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν σου και το παρόν σου. Επίσης, σου παρέχει μία πρόσθετη προστασία, μέσω του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Όσο για τα χαρίσματα που αναφέρεις, είναι ιδιότητες της ψυχής σου, που τις έχει κερδίσει μέσα από τις εμπειρίες της. Να πιστεύεις στον εαυτό σου και στα χαρίσματά σου! Όσο περισσότερο πιστεύουμε, προστατεύουμε και αγαπάμε τον εαυτό μας, τόσο και προχωράμε με επιτυχία στο μονοπάτι μας προς την αυτογνωσία!!!

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του... Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ... ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 12 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Upload Images | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum