ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Ένα μαγικό ταξίδι στα άδυτα της ψυχής μας...

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 13 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Σεπ 2009 00:34 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 09 Μάιος 2009 20:16
Δημοσιεύσεις: 1978
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!

Και υπεχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλουσίους και πτωχούς, ελευθέρους και δούλους, να έχουν χαραγμένο σημάδι εις το δεξί τους χέρι η εις το μετωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που έχει το χαραγμένο σημάδι, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι αναγκαία η σοφία. Εκείνος που έχει νόησιν ας λογαριάσει τον αριθμόν του θηρίου· είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς΄ (666). (Αποκάλυψις Ιωάννου, 13, 16)

Ένα θέμα που αξίζει να το συζητήσουμε... άραγε ο καιρός γαρ εγγύς;;;;

Παραθέτω ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από το http://www.scarlakidis.gr/kefalaio15.html

H περίοδος που διανύουμε, σε τεχνολογικό επίπεδο, είναι η περίοδος της μικροηλεκτρονικής και της ψηφιακής τεχνολογίας (ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ψηφιακά τηλεοπτικά δίκτυα, ψηφιακή τηλεφωνία, κ.ο.κ.). Όλες οι συσκευές μετατρέπονται σε ψηφιακές. Το ίδιο όμως έχει αρχίσει να συμβαίνει και με το χρήμα.

Η πρώτη έκφραση του ψηφιακού χρήματος είναι οι λεγόμενες έξυπνες κάρτες (smart cards), που είναι η εξέλιξη των πιστωτικών καρτών. Οι smart cards έχουν στο εσωτερικό τους ένα μικροτσίπ και βρίσκονται σε χρήση ήδη από το φθινόπωρο του 1991 (Visa smard card, American Express smard card, κ.ά.). Ο χώρος αποθήκευσης δεδομένων στα μικροτσίπ αυτών των καρτών είναι 100 φορές μεγαλύτερος απ' ότι στις συμβατικές πιστωτικές κάρτες.

Η νέα αυτή τεχνολογία προωθείται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη, μηδεμίας χώρας εξαιρουμένης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στις δύο πολυπληθέστερες χώρες του κόσμου, την Κίνα (με πληθυσμό 1,3 δις) και την Ινδία (με πληθυσμό 1,07 δις).

Τον Ιούνιο του 2003, το ανώτατο νομοθετικό σώμα του Κογκρέσου της Κίνας θέσπισε έναν ειδικό νόμο (National Citizen ID Law), δια του οποίου εγκρίθηκε η προώθηση μιας νέας κάρτας-ταυτότητας με ενσωματωμένο μικροτσίπ για όλους τους κατοίκους της Κίνας. Ο David W. Chen, αρθρογράφος της εφημερίδας The New York Times, γράφει σχετικά:

Από το επόμενο έτος (οι Κινέζοι) θα γνωρίσουν κάτι νέο και εκπληκτικό σε κλίμακα, μία ηλεκτρονική κάρτα η οποία θα αποθηκεύει σε μικροτσίπ όλες τις ζωτικές πληροφορίες για τους 960 εκατομμύρια πολίτες του εκλογικού σώματος. Τον Ιούνιο (του 2003), το ανώτατο νομοθετικό σώμα της Κίνας (the Standing Committee of the National People's Congress), πέρασε τον Εθνικό Νόμο για την Ταυτότητα του Πολίτη, αποδεχόμενο τις κάρτες. Αυτές πρόκειται να έχουν ενσωματωμένο ένα μικροτσίπ, το οποίο θα αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα.

Το νέο αυτό πρόγραμμα έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή σε αρκετές πόλεις της Κίνας, συμπεριλαμβανομένου και του Χονγκ Κονγκ, και σύμφωνα με τις επίσημες αρχές θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2009. Μετά την ολοκλήρωσή του, θα υπάρχει η δυνατότητα να εντοπίζεται η ακριβής γεωγραφική θέση όλων των κατοίκων της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου, μέσα από ειδικά μόνιτορ και εξελιγμένα δορυφορικά συστήματα.

Ο Nicolas Becquelin, διευθυντής του οργανισμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Κίνας, με έδρα το Χονγκ Κονγκ, λέγει με έμφαση: «It's scary what the Chinese government is doing», δηλαδή, «είναι τρομακτικό αυτό που πράττει η κυβέρνηση της Κίνας».

Στο μικροτσίπ της νέας κινεζικής ταυτότητας θα είναι καταγεγραμμένες όλες οι πληροφορίες για κάθε πολίτη, καθώς και ένας 18ψήφιος αριθμός που θα αντιστοιχεί αποκλειστικά στον κάτοχό της. Κατ' αυτόν τον τρόπο, οι κάτοικοι της Κίνας χάνουν ένα ζωτικό μέρος της ελευθερίας τους και μετατρέπονται σε 1,3 δισεκατομμύρια αριθμοποιημένους και εύκολα εντοπίσιμους υπηκόους.

Στο ζήτημα της ελευθερίας αυτών των πολιτών αναφέρεται και ο Frank Xu, ο διευθυντής του τεράστιου αυτού προγράμματος έξυπνων καρτών (Smart Card Forum of China), ο οποίος δηλώνει ότι: "If you want to live in the fast lane, you have to deal with technology, but you cannot have total freedom", δηλαδή, "εάν θέλεις να ζεις στη γρήγορη γραμμή, θα πρέπει να έχεις σχέση με την τεχνολογία αλλά, δεν θα μπορείς να έχεις πλήρη ελευθερία".

Στην ίδια κατεύθυνση με την Κίνα προσανατολίζεται και η Ινδία, η οποία σκοπεύει να παράξει 1 δισεκατομυρίο Smart Chip cards που θα χρησιμοποιούνται ως ηλεκτρονικές ταυτότητες. Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, L. K. Advani, δήλωσε ότι η τεχνολογία της Ινδίας είναι επαρκής για ένα τέτοιο εγχείρημα.Οι δύο μεγάλες εταιρείες παραγωγής έξυπνων καρτών στην Ινδία, η Smart Chip Limited και η Syscom Corporation, σύμφωνα με την Ινδική εφημερίδα Chandigarh Tribune, έχουν παραδώσει μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2004 συνολικά 7 εκατομμύρια έξυπνες κάρτες με ενσωματωμένο μικροτσίπ8. Ο βιομηχανικός αναλυτής Gaurav Dua εκτιμά ότι στα τέλη του 2005 οι κάρτες θα φτάσουν στον αριθμό των 21 εκατομμυρίων.

Η ίδια εικόνα παρουσιάζεται και στο κράτος της Νοτίου Αφρικής (South Africa) καθώς, τον Οκτώβριο του 2004, ανακοινώθηκε ότι μέχρι το 2009 πάνω από 100 εκατομμύρια smart cards με ενσωματωμένο μικροτσίπ θα είναι σε χρήση στη χώρα μέσω του προγράμματος HANIS (Home Affairs National Identification System).

Και ενώ στην Κίνα, στην Ινδία, στη Νότια Αφρική και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου οι έξυπνες κάρτες αναμένεται να κάνουν μαζικά την εμφάνισή τους, η Μαλαισία είναι το πρώτο κράτος του κόσμου στο οποίο, ήδη από το 2001, όλοι οι κάτοικοι είναι εφοδιασμένοι με κάρτες-ταυτότητες με ενσωματωμένο μικροτσίπ 9.

Η ίδια χώρα παρουσιάζεται πρωτοπόρα και στην παραγωγή μικροτσίπ τα οποία θα εμφυτεύονται όχι μόνο σε κάρτες ή σε ταυτότητες, αλλά και στο ίδιο το ανθρώπινο σώμα.

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2003, η κυβέρνηση της Μαλαισίας με πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού της, αγόρασε από την Ιαπωνική εταιρεία FEC Inc (First Hill Electronic Company) την τεχνογνωσία και τα δικαιώματα παραγωγής του μικρότερου εμφυτεύσιμου μικροτσίπ στον κόσμο. Η παραγωγή του μικροτσίπ ξεκινάει μέσα στο 2005 στην Ιαπωνία και αργότερα θα μεταφερθεί στα εργοστάσια της Μαλαισίας.

Το συγκεκριμένο μικροτσίπ ονομάζεται Malaysian Microchip και παρουσιάζει τρεις σημαντικές καινοτομίες: α) είναι το πρώτο Multi-band IC chip στον κόσμο, β) είναι το πρώτο που έχει υπέρυθρη μέθοδο εγγραφής (first infrared writing method) και, γ) με διαστάσεις 0.5 Χ 0.5 Χ 0.07 χιλ. είναι το μικρότερο εμφυτεύσιμο μικροτσίπ στον κόσμο. Σύμφωνα με την εταιρεία που το παράγει, το μικροσκοπικό τσιπ μπορεί να εμφυτευθεί οπουδήποτε: σε μία κόλα χαρτί, σε ένα χαρτονόμισμα, σε διαβατήρια, ταυτότητες, όπλα, και βεβαίως μέσα στο ανθρώπινο σώμα.
Ας μεταφερθούμε όμως τώρα από την Μαλαισία στην Φλώριδα των Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Παλμ Μπητς, όπου εδρεύει η Applied Digital Solutions, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής εμφυτεύσιμων μικροτσίπ στον κόσμο.

Στις 24 Οκτωβρίου 2002, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α. (U.S. Food and Drug Administration) έδωσε την επίσημη έγκρισή του στην εταιρεία Applied Digital Solutions για την εμφύτευση μικροτσίπ σε αμερικανούς πολίτες.

Το συγκεκριμένο μικροτσίπ ονομάζεται VeriChip και εξελίχθηκε από την Digital Angel Corporation, που είναι μία θυγατρική εταιρεία της Applied Digital Solutions. Το μικροτσίπ έχει διαστάσεις 12 x 2,1 χιλ. και είναι ένας μηχανισμός πιστοποίησης ταυτότητας που λειτουργεί με εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων (radio frequency identification). Το νέο αυτό μικροτσίπ, μέχρι τον Αύγουστο του 2004, είχε εμφυτευτεί σε περισσότερους από χίλιους πολίτες για ιατρικούς λόγους, καθώς στην μνήμη του μπορεί να αποθηκευτεί όλος ο ιατρικός φάκελος ενός ασθενή. Η εταιρεία προσφέρει το μικροτσίπ στην τιμή των 200 δολλαρίων και εκτιμάει ότι στα επόμενα χρόνια οι πωλήσεις της θα ξεπεράσουν τα 15 δισ. δολάρια!

Τα εγκαίνια του VeriChip έγιναν στις 10 Μαΐου 2002, στο Παλμ Μπιτς της Φλωρίδα, όπου εμφυτεύτηκε σε μία τριμελή οικογένεια, τους Jeffrey και Leslie Jacobs και τον δεκατετράχρονο γιο τους Derek. Η εμφύτευση επιτεύχθηκε μέσω σύριγγας και ο χρόνος που απαιτήθηκε ήταν λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα για κάθε άτομο.

Εικόνα

Ο δεκατετράχρονος Derek Jacobs, κατά την ώρα της
εμφύτευσης του μικροτσίπ στο δεξί του μπράτσο.

Το VeriChip παρουσιάζει ιδιαίτερη ζήτηση και εκτός των Η.Π.Α. Στις 24 Ιουλίου 2004 η Applied Digital υπέγραψε συμβόλαια πώλησής του με τα κράτη Αργεντινή, Κολομβία, Βενεζουέλα, Δομινικανή Δημοκρατία και Ρωσία. Βάσει των συμβολαίων που υπογράφηκαν προβλέπεται η παράδοση 75.000 VeriChips και 3.500 σκάνερ σε μία πενταετία, στην τιμή των 35 εκατομ. δολλαρίων. Λίγους μήνες αργότερα, στις 8 Δεκεμβρίου 2004, υπογράφηκαν τρία νέα συμβόλαια με τις κυβερνήσεις της Ταϋλάνδης, της Μαλαισίας και της Νότιας Κορέας. Ο συνολικός αριθμός μικροτσίπ που προβλέπεται να προμηθευτούν αυτά τα τρία κράτη, σε μία τριετία, είναι 65.825 τσιπ και 4.687 σκάνερ.

Το VeriChip έχει ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο και βεβαίως η χρήση του δεν θα περιοριστεί μόνον σε ιατρικούς σκοπούς. Ήδη η εταιρεία παραγωγής του έχει δημιουργήσει άλλα δύο ειδικά μικροτσίπ, το VeriKid, το οποίο εμφυτεύεται κυρίως σε μικρά παιδιά ώστε να εντοπίζονται μέσω δορυφόρου οπουδήποτε και αν βρίσκονται πάνω στη γη (για την αντιμετώπιση πιθανής απαγωγής), και το VeriGuard, το οποίο εμφυτεύεται σε υπαλλήλους εταιρειών και χρησιμοποιείται κυρίως για την είσοδό τους σε κτίρια υψίστης ασφαλείας.

Επιπλέον, η Digital Angel Corporation, η οποία δημιούργησε το VeriChip, εξάγει σε ολόκληρο τον κόσμο εκατομμύρια μικροτσίπ τα οποία εμφυτεύονται σε ζώα. Μέχρι τον Αύγουστο του 2004, είχαν σφραγιστεί με τα μικροτσίπ της Digital Angel ένα εκατομμύριο κατοικίδια ζώα στις Η.Π.Α. και 10 εκατομμύρια ζώα στην Ευρώπη! Σε λίγα χρόνια ακολουθεί και η σειρά των ανθρώπων.

Και αυτό δεν είναι ένα ουτοπικό σενάριο, αλλά μία προδιαγεγραμμένη και απολύτως πραγματοποιήσιμη εξέλιξη που θα λάβει χώρα όταν οι άνθρωποι θα κληθούν να λάβουν ένα μικροτσίπ στο δεξί τους χέρι, δια του οποίου θα διεκπεραιώνουν τις οικονομικές τους συναλλαγές.

Το συγκεκριμένο μικροτσίπ θα αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο του οικονομικού συστήματος του Αντιχρίστου.

Και το μικροτσίπ αυτό είναι ήδη έτοιμο!

Ονομάζεται VeriPay και αναπτύχθηκε από την ίδια εταιρεία που δημιούργησε το VeriChip, την Applied Digital Solutions και την θυγατρική της Digital Angel (= Ψηφιακός Άγγελος).

Το νέο δημιούργημα της Applied Digital παρουσιάστηκε από τον πρόεδρό της Scott Silverman, κατά την διάρκεια τής ομιλίας του στην μεγαλύτερη έκθεση μικροτσίπ στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2003 στο Παρίσι (ID World 2003).

Το VeriPay είναι το πρώτο μικροτσίπ στον κόσμο που, μετά την εμφύτευσή του με σύριγγα στην παλάμη του ανθρώπου, θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιείται για την διεκπεραίωση οικονομικών συναλλαγών12.

Στο ίδιο τσιπ θα εμπεριέχονται όλες οι προσωπικές πληροφορίες του κατόχου του, ο οποίος επιπλέον θα μπορεί να εντοπίζεται μέσω δορυφόρου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. «You can run but you cannot hide", λένε οι ειδικοί της συγκεκριμένης τεχνολογίας, δηλαδή, «μπορείς να τρέξεις, αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς».

Ο Scott Silverman, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Παρίσι, δήλωσε επιπλέον ότι το VeriPay θα μπορούσε να αντικαταστήσει όλες τις πιστωτικές κάρτες, γι' αυτό και προσκάλεσε τις τράπεζες και τις εταιρείες πιστωτικών καρτών να συνεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν την νέα τεχνολογία. Ο πρόεδρος της Applied Digital διαφημίζει το VeriPay ως το πιο ολοκληρωμένο σύστημα διακίνησης χρήματος στον κόσμο, προβάλλοντας ως προτερήματά του την ασφάλεια, την ταχύτητα και βεβαίως, το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να χαθεί ή να κλαπεί!

Οποιοσδήποτε πολίτης με το εμφυτευμένο VeriPay, όπως δήλωσε ο Scott Silverman, αντί να περνάει την πιστωτική ή την χρεωστική του κάρτα από το ειδικό σκάνερ ή το ΑΤΜ της τράπεζας, θα έχει την δυνατότητα να περνάει την ίδια του την παλάμη με το εμφυτευμένο μικροτσίπ!

Αυτή η εξέλιξη είναι ένα μείζονος σημασίας γεγονός καθώς, δια του συγκεκριμένου μικροτσίπ, πληρούνται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, όλες οι προϋποθέσεις του συστήματος αγοραπωλησίας προϊόντων που περιγράφει ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη.

Το VeriPay αποτελεί στην ουσία την πρώτη εμβρυακή μορφή του «χαράγματος του θηρίου»!

Και η επίσημη αναγγελία της δημιουργίας του τον Νοέμβριο του 2003 στο Παρίσι σηματοδοτεί, από τεχνολογικής τουλάχιστον απόψεως, την απαρχή του οικονομικού συστήματος του Αντιχρίστου. Ένα σύστημα το οποίο θα παραμένει αδρανοποιημένο, μέχρις ότου έρθει η κατάλληλη στιγμή για την εφαρμογή του...

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του... Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ... ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Σεπ 2009 02:24 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 09 Ιούλ 2009 17:48
Δημοσιεύσεις: 615
Τοποθεσία: Το αχανές... διάστημα
Ένα επίκαιρο θέμα που χρειάζεται να μας απασχολήσει όλους!

Εικόνα

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά θα βρείτε εδώ:


http://news.kozaninet.gr/?p=3548

_________________
space heart Εικόνα
Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν... όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Σεπ 2009 22:32 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 10 Μάιος 2009 04:22
Δημοσιεύσεις: 1954
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σε ενα φιλικο φορουμ, υπηρχε μια ψηφοφορια.

ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο CHIP;;;

Διαβασα τις απαντησεις μελων και ειδα και οτι οι περισσοτεροι σχεδον ολοι απαντησανε ΟΧΙ στην τοποθετηση του CHIP!

Σας μεταφερω απο εκει η δικη μου δημοσιευση:

Για να καταλαβω...

Τί σημαίνει βάζω τσιπ; Από ο,τι κατάλαβα σημαίνει, συνεχίζω να ζω όπως σήμερα, όπως είμαι και τώρα. Με όλες τις ανέσεις και τα κομφόρ. Καλή η ψηφοφορία βρε παιδιά, αλλά μήπως το έχω βάλει ήδη το τσιπάκι, και μαζί κι εσείς με όλες τις ανέσεις σας; Το 666 περιμενουμε να αναγραφεται καπου για να πούμε "όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω";. Χαχαχα μα αναγραφεται! Γιου νοου, μπαρ κοουντ? Και παρολα αυτα θα πιω σε λιγακι μια ωραια κοκα κολιτσα...

Εχω μπερδευτει καπως...
Θα ερθουν μαλλον μετα καποιοι ντυμενοι με μαυρα, και θα μου πουνε: "Σαρέσουν όλα αυτά που έχεις τώρα; Αν θες να τα διατηρησεις τοτε θα βαλεις στο κεφάλι σου αυτό το μικροτσιπ".
Τσ τσ τσ....
Παιδια γινεται παρανοησης των αυτονοητων!
Οπως πολυ σωστα παρεθεσαν κατα την γνωμη μου καποια μελη, τα τσιπάκια είναι ήδη τοποθετημένα. Τηλεόραση, κινητά, λαπ τοπ, μπαρκοουντ σιξ σιξ σιξ, χαλασμενα τροφιμα απο χημικα, μολυσμενα νερα, αρρωστιες... τους αντρες με τα μαυρα περιμενουμε εμεις για να πουμε τότε ΟΧΙ στο τσιπάκι.
Φτου!!
Μου έρχεται να κλάψω! Συνειδητοποίησα ότι είπα εδώ και πολλά χρόνια ΝΑΙ σε κάθε είδους τεχνολογία φουλ στα μικροτσιπ!
Ευχαριστώ φίλε μου, με την ερώτησή σου με ταρακούνησες λιγάκι...
Μικροτσιπ λοιπόν: ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Τί γίνεται βρε παιδιά που δεν υπήρχε πριν 30 χρόνια (τότε που γεννιόμουν) κανένας συνειδητοποιημένος χριστιανος να με αποτρέψει από την κακή επιλογή. Στην αρχή σαν μωρο που ήμουν, η επιλογή ήταν ασυνείδητη. Μετά όμως για εναν μπαρμπα μου μιλήσανε της Αποκάλυψης. Ο Αγιος Ιωάννης καλά τα είπε, αλλά ποιός τον ακούει.

Λοιπόν...
Αφού πλέον συνειδητοποιήσαμε οτι ηδη εχουμε επιλεξει το ΝΑΙ, σας εχω μιαν εκπληξη...
Μπορουμε να ξαναεπιλέξουμε! Μπορουμε να επιλεξουμε ΟΧΙ στο τσιπάκι. Όσοι το επιλεξουμε αυτο, θα κερδισουμε πολλα, τα παντα, μα θελει να εχουμε γερά κότσια.
Φτου!!
Εγω δεν τα εχω ακομη. Δεν πεταξα ακομη το κινητο, δεν εσπασα την τηλεοραση και το ραδιοφωνο, δεν κατηργησα καθε ειδους τεχνολογια (αφηστε την τηλεοραση, ενημερωθειτε απο την εφημεριδα και διασκεδαστε με ενα βιβλιο, εστω εικονογραφημενο). Αμ, την ΔΕΗ που την πατε; Να δουμε πως θα την βγαλουμε διχως ρευμα. Ειμαστε καλομαθημενοι. Παντως αν κανω λαθος ότι το έχουμε ήδη επιλέξει όλοι μας το μικροτσιπ (και μαλιστα το εχουμε τοποθετημενο πολυ βαθια) και τελικα θα ερθουν πραγματι καποια μερα οι αντρες με τα μαυρα που θα με ρωτησουν αν θελω μικροτσιπ, τοτε σωθηκαμε, ουφ ξελαφρωσα! Διοτι ωσπου να ερθουν να με ρωτησουν τί επιλέγω, πάω να δω λίγη τηλεόραση, να ακούσω ραδιόφωνο, να μιλησω κανα τριωρο στο κινητο να φαω απο το μαρκαρισμενο φαγητο μου με το μπαρκοουντ και να ξετιναξω την αγορα γενικότερα.

Σορρυ γκαϊς γιου χεβ δε τσιπ ολ ρεαντι ινσαϊντ γιου!

Απλα μπορειτε να το ξεριζωσετε απο μεσα σας.
Ειναι χαρμοσυνο και αισιοδοξο που επιλεξατε την απαντηση ΟΧΙ.
Είναι μια καλή αρχή που συνειδητοποιούμε τί μας γίνεται.
Όσο για το ο,τι τα παρουσιασα καπως δυσκολα για να πραγματοποιηθεί αυτό το ΟΧΙ σε πραξεις, απλα ήθελα να μας κανω να μην εφησυχαζοματε με ενα απλο κλικ επανω στην επιλογη ΟΧΙ της ψηφοφοριας και μετα ξανα ζαπινγκ, κλαμπινγ, τελεφώνινγκ.
Χρειαζεται σιγα σιγα να ελαττωνουμε την χρηση της τεχνολογιας, ακομα και αν φαινεται οτι ειναι ικανη να μας δινει ζωη;;;;
Έχω μπερδέψει τα μπούτια μου. Ο πεινασμένος; Ολα αυτα που τρωμε περασαν απο τα "χερακια" καποιας μηχανης με μικροτσιπ. Διότι ο αρρωστος τι κανει; Θα αρνηθει την εγχειρηση του; Παιδια ερχονται οι διωγμοι των χριστιανών και πάλι!! (βουδιστών κ.ο.κ.)!!
Ο θάνατος μας δεν θα ειναι τα λεονταρια στην αρένα του αυτοκράτορα, αλλά θα είναι το ΟΧΙ μας στην (δηθεν για την υγεια μας) εγχείρηση από την αυτοκρατορία της τεχνολογίας.
(Τί είπα η ποιήτρια πάλι...)

"Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη, παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη!"
Καλύτερα όσο μου έχει απομείνει, ελεύθερη ζωή, παρά όλα τα υπόλοιπα χρονια μου, ηλεκτρονικο φακελωμα, αποχαυνωση στην TV, χαμπεργκερς με μπαρκοουντς τίνγκα στα χημικά.

Αντε να δουμε ποσοι απο εμας που επιλεξαμε ΟΧΙ εχουμε γκολο ;) για να το κανουμε και πραξη....

Παλι καλα που καποιοι (απο 12 και άνω...), όπως ακουσα, θα πασχισουν να βοηθησουν και να δειξουν τελικά τον κοσμο στην προσπάθειά του αυτήν να κάνει το ΟΧΙ του, πράξη, με ευκολότερο και παραδόξως τελικά όμορφο τρόπο.

Ακούω προτάσεις παίδες...
Πώς μπορεί λέτε να γίνει εύκολα και όμορφα η επιλογή του ΟΧΙ μας, πράξη;

Φιλε μου, εκανες πολυ καλη δουλεια με την κινηση σου να θεσεις μια ψηφοφορια τετοια: ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο CHIP;;.
Μας ξυπνησες!!!!
Και τώρα που ξυπνήσαμε όλοι μας, θέλω να θυμηθείτε το εξής.
Ότι το ερώτημα που θέτει ο φίλος μας, δεν περιμένει απάντηση από κανέναν μας. Διότι είναι ήδη ευνόητα απαντημένο. Διότι δεν υπάρχει κανένας που να θέλει το κακό του. Όλοι επιλέγουμε το καλύτερο για εμάς και για τους άλλους. Το θέμα είναι να μάθουμε τελικά ποιό είναι το κακό και ποιό το καλό.
Το ερώτημα που μας έθεσε ο φίλος μας, ήταν για να μας αφυπνήσει...

_________________
Θένια ΙΝΤΙΓΚΟ
Σύμβουλος Θεραπείας SRT
srt-t1160.html
Εικόνα
Όταν έδειχνα σε κάποιους τα αστέρια, εκείνοι κοιτούσαν το δάχτυλό μου...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Οκτ 2009 13:40 
Χωρίς σύνδεση
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 05 Οκτ 2009 13:49
Δημοσιεύσεις: 74
Αγαπητή μου ΙΝΤΙΓΚΟ, τα πράγματα είναι δυστυχώς ακριβώς όπως τα θέτεις...
Μιλάμε όλοι εκ του ασφαλούς, με όλες τις ανέσεις μας και τις ανάγκες να εκπληρώνονται αμέσως.
Το θέμα γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο αν εκείνον τον καιρό θα έχουμε και οικογένεια και παιδιά...

Είναι μια μεγάλη απόφαση. Και το πρόβλημα μεγαλώνει από την στιγμή που έχουμε μάθει να κολυμπάμε στην άνεση...
Και εκεί βρίσκεται και η δυσκολία, τα πουλιά κάθε μέρα θα βρούνε κάτι να φάνε και να πιούνε, πόσο μάλλον οι άνθρωποι που διαθέτουμε και λίγο μυαλό! Δεν θα έχουμε όμως περίσσευμα αλλά μόνο τα αναγκαία, και αυτό είναι που θα μας παιδεύσει, γιατί έχουμε μάθει αλλιώς. Σκεφτείτε όμως έναν κόσμο χωρίς υπολογιστή, τηλέφωνο, τηλεόραση κ.λ.π. γυρίζουμε 50 χρόνια πίσω, που οι παππούδες μας καθόντουσαν όλοι μαζί και υπήρχε επικοινωνία άμεση μεταξύ τους. Πόσες φορές δεν μας λένε μιλαν με νοσταλγία για τα παιδικά τους χρόνια απαξιώνοντας για τους υπολογιστές και την θέση που έχει η τεχνολογία στην ζωή μας σήμερα.
Και σκέφτομαι, τι προτιμώ, να είμαι μέσα σε μια σπηλιά χωρίς να πεινάω ιδιαίτερα αλλά χωρίς να μπορώ να δω την ταινιούλα μου τρώγοντας πίτσα και πίνοντας κοκα κόλα, αλλά πλαισιωμένος από ανθρώπους που μοιραζόμαστε τα ίδια ιδανικά και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, ή να είμαι μέσα σε ένα χρυσό κλουβί εγώ και το πισί μου. Θα έχω τα πάντα! ότι άχρηστο ως ένα σημείο και παραπανήσιο δεν χρειάζομαι.

Θα είμαι ένα καναρίνι με φτερά που έχουν ατροφίσει που θα κοιτάω έξω από τα κάγκελα του κλουβιού μου τα άλλα πουλιά που πετάνε ελεύθερα και τρέφονται με ψίχουλα εδώ κι εκεί... Ή θα είμαι ένας λύκος στην αγέλη κυνηγημένος και χτυπημένος από αυτούς που θέλουν την γούνα μου για να την κάνουν καλτσάκια , ελεύθερος όμως χαλώντας πάντα τα σχέδια και την ησυχία των <χωρικών>. (για ποιον λόγο άραγε ο λύκος είναι πάντα ο <κακός> των παραμυθιών?) Όλοι μέσα μας έχουμε επαναστατικό πνεύμα και να η ευκαιρία να το διοχετεύσουμε, ειδικά από την στιγμή που αντίπαλος μας θα είναι ο διάβολος, τότε σύμμαχός θα είναι ο Χριστός με τις στρατιές των αγγέλων του και τους Αγίους του. Θα είναι νύχτα αλλά ο ήλιος θα έρθει φωτεινός το πρωί να διώξει το σκοτάδι όπως γίνεται πάντα. Τελικά θα διαπιστώσουμε πως δεν ήμασταν εμείς κυνηγημένοι στα βουνά αλλά αυτοί περικυκλωμένοι και πολιορκημένοι στον πύργο που τελικά ρίξαμε...
Έχουμε το πλεονέκτημα να γνωρίζουμε το τι θα γίνει ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να βγούμε νικητές.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Οκτ 2009 23:36 
Χωρίς σύνδεση
Σοφός
Σοφός
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2009 21:04
Δημοσιεύσεις: 269
asimenio velos έγραψε:
Και σκέφτομαι, τι προτιμώ, να είμαι μέσα σε μια σπηλιά χωρίς να πεινάω ιδιαίτερα αλλά χωρίς να μπορώ να δω την ταινιούλα μου τρώγοντας πίτσα και πίνοντας κοκα κόλα, αλλά πλαισιωμένος από ανθρώπους που μοιραζόμαστε τα ίδια ιδανικά και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, ή να είμαι μέσα σε ένα χρυσό κλουβί εγώ και το πισί μου. Θα έχω τα πάντα! ότι άχρηστο ως ένα σημείο και παραπανήσιο δεν χρειάζομαι.

Υπάρχει μια διάφορα καλέ μου φίλε,

Είναι αλήθεια πως ο πειρασμός είναι φανερός, όμως δεν είναι τόσο εύκολο. Έτσι μας το παρουσιάζουν, αλλά έχει ακόμα...

Τα τσιπ αυτά, που θέλουν να τα εμφυτεύουν στη ¨μάζα των ανθρωπων, τα παρουσιάζουν σαν μια χρήση λύση πόλων προβλημάτων................
Το πρόβλημα δεν είναι το αν θα τα πάρουμε, από θρησκευτικής μονό πλευράς. Τα τσιπ, είναι η καταστροφή της ελευθερίας μας, και όχι μονό.
Όποιος μπει στο πειρασμό, και διαλέγει, το εύκολο δρόμο, δεν συμμετέχει μονό στη υβρίσει κατά του Θεού, αλλά και στη φυλακίσει του ιδίου εαυτού του, αν εξαιρέσουμε το γεγονός πώς τα τσιπ έχουν αρνητική ήπειροι στον ανθρώπινο οργανισμό.

Άρα οποιοι, κατά κάποιο τρόπο νομίζουν πως, με το να τα δεχτούν, θα έχουν λύση το πρόβλημα, της επιβίωσης, θα βρεθούν γελασμένοι.
Δυστυχώς, δεν είναι εύκολο, τα προβληματισμένα μάτια με το φορτίο τις καθημερινότητας, να δουν την παγίδα, που ετοιμάζεται για χαρη τους, και όλων μας.
Μας έμαθαν με τις ανέσεις, μας έκοψαν από τη φύση με τις μεγαλουπόλεις μας, άξιος θεωρείται ένας άνθρωπος που έχει πολλά χρήματα, ενώ δεν ξέρει πως βγαίνει το ψωμάκι, με το ιδρώτα.
Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να νομίζουμε πώς έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ το να συνεχίσουμε να κάνουμε τη ζωή που κάνουμε, η το να παρατήσουμε τις ανέσεις μας.. Εδω ακριβώς είναι η παγίδα.
Δεν προκύψετε περί αυτού. Δεν μας τα λένε όλα. Τα τσιπ, είναι η καταστροφή όλον όσων θα τα βάλουν.

Κουράγιο, δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι, και το τελευταίο λόγο το έχει πάντα ο Θεός.
:horse: :horse: :horse:

_________________
Εικόνα

όπου πίστις, εκεί αγάπη
όπου αγάπη εκεί ειρήνη
οπού ειρήνη εκεί ευλογία
οπού ευλογία εκεί Θεός

οπού Θεός
ουδεμία ανάγκη.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Οκτ 2009 02:01 
Χωρίς σύνδεση
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 05 Οκτ 2009 13:49
Δημοσιεύσεις: 74
Αγαπητή μου αννα μαρια, με την παρακάτω πρόταση του προηγούμενού μου ποστ

asimenio velos έγραψε:
...ή να είμαι μέσα σε ένα χρυσό κλουβί εγώ και το πισί μου. Θα έχω τα πάντα! ότι άχρηστο ως ένα σημείο και παραπανήσιο δεν χρειάζομαι.

Εννοώ αυτό που αναφέρεις και συ περί της φυλάκισης αυτού που θα το βάλει.

Σχετικά με τις αρνητικές επιρροές στον οργανισμό, δεν νομίζω να έχει, μιας και η τεχνολογία αναπτύσσεται ραγδαία και υπάρχουν είδη πόσα τεχνητά μοσχεύματα που επεμβαίνουν άμεσα στις λειτουργίες του οργανισμού μας ο ο οποίος τα δέχεται με αποτέλεσμα να πραγματοποιούν σημαντικές διεργασίες στην θέση κατεστραμμένων οργάνων.

Το γεγονός ότι με το τσιπάκι δεν θα χρειάζεσαι διαβατήρια, ταυτότητες, πιστωτικές, τηλέφωνα, λεφτά, μέχρι και...καφετιέρα ή ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς είναι κάτι που βάζει σε σκέψεις τον κόσμο. Τα πάντα θα ελέγχονται για την <ασφάλειά> μας δεν πρόκειται να χαθεί κανείς ποτέ κλπ επίσης. Άλλος θα πει <και τι θα γίνει αν ξέρουν που είμαι? μήπως θα κλέψω τίποτα?> όλα αυτά αποτελούν μια φυλακή πολυτελείας που ίσως πολύς κόσμος να θέλει να μπει τόσο που έχουμε ρίξει τις αξίες και τα ιδανικά μας.

Συμφωνώ στο πως δεν μας τα λένε όλα, δεν ξέρω τι άλλες δυνατότητες θα έχει το τσιπ, πάντως πολλά μπορούμε να σκεφτούμε και πρώτο απ' όλα έρχεται και το mind control. Αυτοί που θα το βάλουν θα είναι η καταδίκη τους σε πολλούς τομείς. Θα το αντιλαμβάνονται όμως? Ή θα ζουν ευτυχισμένοι στην ουτοπία τους? Εκεί είναι που θα κυνηγηθούν άγρια οι <επαναστάτες> οι οποίοι θα αποτελούν <δημόσιο κίνδυνο> επειδή θα μπορέσουν να ταρακουνήσουν και ν ξυπνήσουν τον κόσμο διαταράσσοντας την <ευημερία> του <κράτους>...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Οκτ 2009 19:36 
Χωρίς σύνδεση
Σοφός
Σοφός
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2009 21:04
Δημοσιεύσεις: 269
Οι εταιρείες που προωθούν την χρήση του microchip κατηγορούνται ότι αποκρύπτουν κάποια «σκοτεινά» στοιχεία για τις μικρο-κατασκευές τους.
Λέγεται ότι τα microchip μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο και άλλες ασθένειες. Ήδη από την δεκαετία του 90 η σειρά X-Files ασχολήθηκε με το θέμα αυτό. Και δεν θα είχε γίνει τέτοια αναφορά αν δεν υπήρχαν στοιχεία για το θέμα. Αυτού του είδους οι σειρές όσο και αν θεωρούνται φαντασίας, στηρίζουν τις υποθέσεις τους σε επιστημονικά δεδομένα.

Είναι φυσικό ότι οι εταιρίες αρνούνται κάτι τέτοιο γιατί θα μπορούσαν να βλαφτούν οικονομικά από τον σάλο που θα ξέσπαγε. Αντιτίθενται λέγοντας ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατα και ότι είναι αποκυήματα της φαντασίας όσων ασχολούνται με τις «Θεωρίες Συνομωσίας».

Μένει το γεγονός πως, μας χαλάει την υγεία μας, ακόμη και αν δεν τη χρησιμοποιούμε, μας κάνει να είμαστε παθητικοί δέκτες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που σκορπίζουν γύρω μας οι διαφορές συσκευές, και ο ήλιος.
1) Να μπορεί να επισημαίνει συνεχώς την θέση κάποιου ώστε να παρακολουθούνται με άνεση οι κινήσεις του. Παραβιάζεται έτσι το προσωπικό απόρρητο.
2) Να κάνει, μέσω της διέγερσης των νεύρων, ηλεκτρονική χειραγώγηση του ατόμου. Ήδη υπάρχει η τεχνολογία που προκαλεί ζαλάδες, πονοκέφαλους, παραισθήσεις, κρίσεις πανικού, άγχος και πολλά άλλα ψυχολογικά προβλήματα σε υγιή άτομα.
3) Να προξενήσει προβλήματα σωματικής υγείας με ηθελημένη παρεμβολή στο νευρικό σύστημα.
4) Να προξενήσει προβλήματα υγείας με την συνεχή εκπομπή έστω και μικρής έντασης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

:!: :!: :!:

_________________
Εικόνα

όπου πίστις, εκεί αγάπη
όπου αγάπη εκεί ειρήνη
οπού ειρήνη εκεί ευλογία
οπού ευλογία εκεί Θεός

οπού Θεός
ουδεμία ανάγκη.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Οκτ 2009 21:24 
Χωρίς σύνδεση
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 05 Οκτ 2009 13:49
Δημοσιεύσεις: 74
...εύχομαι αυτά που γράφεις να τα έχει αντιληφθεί ο κόσμος και να μην τρέχουν για το ποιος θα βάλει το τσιπ πρώτος λες και είναι ή μόδα...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Νοέμ 2009 03:02 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 10 Μάιος 2009 04:22
Δημοσιεύσεις: 1954
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

_________________
Θένια ΙΝΤΙΓΚΟ
Σύμβουλος Θεραπείας SRT
srt-t1160.html
Εικόνα
Όταν έδειχνα σε κάποιους τα αστέρια, εκείνοι κοιτούσαν το δάχτυλό μου...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 31 Ιούλ 2010 01:35 
Χωρίς σύνδεση
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 22 Ιούλ 2009 00:22
Δημοσιεύσεις: 63
Τοποθεσία: Αθήνα
Ηλεκτρονικό εμφύτευμα δοκιμάζεται από ασφαλιστική εταιρεία στις ΗΠΑ

Ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ που αποθηκεύει ιατρικά στοιχεία θα δοκιμαστεί σε πελάτες αμερικανικής ασφαλιστικής εταιρείας που πάσχουν από χρόνια νοσήματα, προκειμένου να μη χάνεται χρόνος μετά τη διακομιδή του ασθενούς και να μειωθούν τα ιατρικά λάθη.

Η εταιρεία horizon Blue Cross, με έδρα το Νιου Τζέρσι, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι συνεργάζεται με το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Χάκενσακ ώστε το τσιπ θα εμφυτευθεί σε 280 ασθενείς που νοσηλεύονται συχνά εκεί. Το πρόγραμμα είναι εθελοντικό και δεν χρεώνεται στους ασθενείς.

Η συσκευή έχει μέγεθος κόκκου ρυζιού, εμφυτεύεται υποδερμικά πάνω από τον ώμο και περιέχει έναν κωδικό μέσω του οποίου το νοσηλευτικό προσωπικό μπορεί να ανακτήσει το ιατρικό ιστορικό του φορέα σε περίπτωση που ο ασθενής έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Η Horizon ελπίζει ότι το τσιπ θα μειώσει τις λανθασμένες διαγνώσεις, τη χορήγηση ακατάλληλων φαρμάκων και την επανάληψη ακριβών διαγνωστικών εξετάσεων.

Το πιλοτικό πρόγραμμα απευθύνεται προς το παρόν μόνο σε ασφαλισμένους που πάσχουν από χρόνια νοσήματα και είναι πιθανότερο να διακομιστούν αναίσθητοι, δήλωσε εκπρόσωπος της Horizon. Τα άτομα με διαβήτη, για παράδειγμα, μπορεί να χάσουν τις αισθήσεις τους ή να βρεθούν σε σύγχυση από υπερβολική δόση ινσουλίνης.

Το τσιπ κατασκευάζεται από την VeriChip Corp. και τα στοιχεία που περιέχει διαβάζονται από ειδικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο. Αν το πιλοτικό πρόγραμμα αποδειχθεί επιτυχές, θα επεκταθεί και σε άλλους ασθενείς σε διάστημα περίπου δύο ετών.

Πηγή: news.in.gr, με πληροφορίες από Associated Press

_________________
Star knight
Τίποτα δεν χάνεται... αν αξίζει!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Αύγ 2010 17:22 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 09 Μάιος 2009 20:16
Δημοσιεύσεις: 1978
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
O εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτης του Hollywood Aaron Russo και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2004, λίγο καιρό πριν πεθάνει από καρκίνο τον Αύγουστο του 2007, έδωσε μια ιστορικής σημασίας συνέντευξη στον Alex Jones.

Ο έντιμος και υπεύθυνος χαρακτήρας του, του επέβαλε να δώσει αυτήν την συνέντευξη, γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει.

Εκεί αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη γνωριμία του με τον μεγιστάνα Nick Rockefeller και τις απίστευτες παραδοχές που του είχε εκμυστηρευτεί.

Μιλάει ακόμα για το τι του απεκάλυψε ο μεγιστάνας στην προσπάθεια του να τον προσεταιριστεί και να τον εντάξει στα σχέδια του, προφανώς λόγω της ιδιότητας του ως υποψηφίου προέδρου της χώρας. Του μίλησε σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της οικογενείας του στην δημιουργία του φεμινιστικού κινήματος και τα σχέδια της για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας.

Σκοπός τους, όπως με απόλυτη ευθύτητα και σαφήνεια μας αφηγείται ο Russo, είναι ο έλεγχος με microchip και η υποδούλωση, όσων ανθρώπων απομείνουν, μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού που σχεδιάζουν.

Παρακολουθείστε το βίντεο!!!Πηγή: http://www.schizas.com/

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του... Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ... ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2011 21:39 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 09 Μάιος 2009 20:16
Δημοσιεύσεις: 1978
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Υποχρεωτική η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσίπ σε κάθε Αμερικανό!

O AMEΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ!

Εικόνα

H φωτογραφία δείχνει το μέγεθος των τσιπ τώρα.

Πριν λίγο καιρό ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την Υγεία στις ΗΠΑ. Βάσει συγκεκριμένων του διατάξεων, γίνεται υποχρεωτική η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ σε κάθε Αμερικανό πολίτη. Μέχρι πριν αρκετές ώρες, 20 από τις πολιτείες των ΗΠΑ είχαν καταφύγει στα δικαστήρια για... την ακύρωση του νομοσχεδίου, επειδή είναι, όπως υποστηρίζουν, βαθύτατα αντισυνταγματικό και πλήττει την ελευθερία του κάθε Αμερικανού πολίτη καίρια. Δείτε σχετικό βίντεο με ημερομηνία 26 Μαρτίου, 2010:Διαβάστε σχετικά δημοσιεύματα κάνοντας κλικ στις ακόλουθες ηλ/κές διευθύνσεις. (Τα δημοσιεύματα είναι εκατοντάδες, με αυξητική τάση):

http://www.arguewitheveryone.com/genera ... -10-a.html
http://www.disclose.tv/forum/health-bil ... 19612.html
http://www.harley-davidsonforums.com/fo ... acare.html
http://soldierforliberty.wordpress.com/ ... care-bill/
http://www.thenewamerican.com/index.php ... -rfid-chip
http://republicbroadcasting.org/?p=7711
http://goldfuture.wordpress.com/2010/03 ... ans-31810/
http://patdollard.com/2010/04/obamacare ... ng-on-you/
http://indianinthemachine.wordpress.com ... p-implant/
http://helloandrea.blogspot.com/2010/04 ... ng-of.html
http://www.usacarry.com/forums/2nd-amen ... onths.html
http://healthfreedoms.org/2010/03/29/ch ... ng-tumors/

ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ 20 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ:

http://www.foxnews.com/story/0,2933,590623,00.html

H πολιτεία της Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είχε ήδη περάσει νόμο κατά της εξαναγκαστικής εμφύτευσης μικροτσιπ σε ανθρώπους:

http://rawstory.com/2010/02/virginia-pa ... ark-beast/

H ίδια πολιτεία μηνύει τον νόμο που ψηφίσθηκε για την υγεία στις ΗΠΑ ο οποίος, μεταξύ άλλων, επιβάλλει την υποχρεωτική εμφύτευση ηλεκτρονικών τσιπ στους Αμερικανούς, ως κατάφορα αντισυνταγματικό:

http://info-wars.org/2010/03/23/united- ... iles-suit/

Ο Ανώτατος Δικαστής της Φλώριδας, Bill McCollum, δήλωσε ότι η Ινδιάνα, η βόρεια Ντακότα, το Μισσισσιπή, η Νεβάδα και η Αριζόνα θα ενωθούν με την Φλώριδα και την Νότια Καρολίνα την Νεμπράσκα, το Τέξας την Γιούτα, την Λουϊζιάνα, την Αλαμπάμα, το Κολοράντο, το Μίτσιγκαν, την Πενσυλβάνια, την Ουάσινγκτον, το Αϊντάχο και την Νότια Ντακότα, στην προσπάθεια να σταματήσουν το νομοσχέδιο δια της δικαστικής οδού:

http://www.allheadlinenews.com/articles/7018351347

Η πολιτεία της Ουάσινγκτον:

http://www.oregonlive.com/opinion/index ... _duty.html

Μια άλλη πολιτεία των ΗΠΑ, η βόρεια Ντακότα το 2007 είχε δια νόμου απαγορεύσει την εμφύτευση τσιπ στους ανθρώπους:

http://www.shortnews.com/start.cfm?id=61792

Στην Οklahoma των ΗΠΑ παρόμοια αντίσταση:

http://www.canadianbusiness.com/markets ... =D9EVK8C80

7 Απριλίου, 2010:

http://politicalticker.blogs.cnn.com/20 ... bWBfseifbw
http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2488853/posts

Και η πολιτεία του Μισσούρι στην αντίσταση:

http://www.topix.com/law/healthcare/201 ... -care-bill

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ.

Πηγή: http://anti-aisthitika.blogspot.com/201 ... _9126.html

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Ο πολεμιστής πρέπει να δέχεται τη μοίρα του με ταπεινότητα. Η πρόκληση για αυτόν είναι πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει και πόσο άψογος μπορεί να είναι. Αν συναντήσει αβάσταχτες ταλαιπωρίες και πόνο στο μονοπάτι του, κλαίει, αλλά όλα τα δάκρυά του μαζί δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τη γραμμή του πεπρωμένου του... Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ... ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ MICROCHIP, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Ιουν 2012 03:39 
Χωρίς σύνδεση
Μαθητής
Μαθητής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 22 Μαρ 2012 01:11
Δημοσιεύσεις: 29
Τοποθεσία: Χανιά
Προσωρινός θρίαμβος της Νεας Τάξης Πραγμάτων στις ΗΠΑ...Πέρασαν νόμο και από 1-1-13 κάθε αμερικάνος θα πρέπει να βάλει τσιπ στο χέρι του για να έχει υγειονομική περίθαλψη...Τα μμε κωφεύουν!!!

Εικόνα

Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-112-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί ...
εμφύτευση μικροτσίπ.
O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομοςκαι θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο.

Επίσης επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο "χειρισμό" ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και "καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως". Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιθέτηση της "υγιεινής διατροφής". Τι είναι αυτό; Οι κρεατόμαζες και τα εγγεκτιμένα άλευρα του CODEX ALIMENTARIUS;
Από ότι βλέπετε, επειδή ο αριθμός σημόσιας ασφάλισης στην Αμερική (social security number), είναι οπυσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός, μέσω της υγείας θα έρθει και το τσιπ που θα γίνει και πορτοφόλι και θα λύσει δήθεν και το θέμα της φοροδιαφυής.
Έτσι θα το περάσουν στην Ευρώπη και βέβαια θα το περάσουν για πλάκα στους ανίδεους του λεγόμενου τρίτου κόσμου.
Χωρίς το τσιπ θα είσαι παράνομος και δεν θα μπορείςε να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε.
Ιδού λοιπόν η ρόδος, ιδού και το πήδημα μεγαλοχριστιανοί μου που λέγατε ότι το χάραγμα στο χέρι είναι οι κακές πράξεις και το χάραγμα στο μέτωπο είναι οι κακές σκέψεις.

Φίλοι και φίλες σας το λέω ακόμη μία φορά.
Στον αόρατο πνευματικό πόλεμο με το κακό, δεν υπάρχουν άμαχοι.
Θα είστε ή με τον Χριστό, ή με τον Διάβολο.
Λυπάμαι που μέσα στα τόσα που έχετε στο νου σας σας φορτώνω και αυτό, αλλά αυτό ίσως είναι και εκείνο που μπορεί να ξεφορτώσει το μυαλό μας από τις στημένες έννοιες του ψεύτικου και μάταιου αυτού κόσμου.
Τα μάτια ανοικτά κι ελληνορθόδοξα.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Πηγή: liako.gr

_________________
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 13 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Upload Images | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum